Ea

Chat med

Ea

Mit navn er Ea, jeg er 26 år gammel (fra 1992) bor centralt i Aalborg med min søn på 9, og vores to katte Bob og Spunk.

Min personlige passion er cocktails, jeg elsker at udvikle nye, eller lave twist på eksisterende. Lige fortiden eksperimenterer jeg med at lave min egen gin og honning sirup til cocktails. Når jeg kan slippe afsted med det rejser jeg for at se konkurrencer i flair bartending.

Hvorfor er du frivillig hos Aldrig Alene?

Jeg forventer at starte på AAU til efteråret, og er derfor arbejdsløs lige fortiden, men snart studerende. Tidligere har jeg oplært bartendere og tjenere, og elsker at arbejde med mennesker og se dem blomstre. Derudover er jeg frivillig på Smuk Fest, og har været både frivillig dyrepasser og svømmetræner.

Jeg har meldt mig som frivillig til dette projekt af flere grunde, jeg ved hvor hårdt det kan være at føle sig uden for fællesskabet, eller bare mangle en man kan læsse alle sine bekymringer og frustrationer af på, uden at man føler, at man er til besvær. Så denne mulighed vil jeg gerne give til et andet menneske, jeg kan både lytte, og give et spark bag i, afhængig af hvad du har brug for 😉

For mig giver det en kæmpe livsglæde at hjælpe andre, give dem en bedre dag eller bare et smil på læben, så for mig er der også noget personligt at få ud af det at være frivillig her.

Fortæl lidt om dig selv