Ida

Chat med

Ida

Jeg hedder Ida, er født i 1991 og bor i Aarhus. Jeg skal i starten af juli flytte sammen med en veninde. Jeg har en snotforkælet kat som jeg elsker meget højt

Hvorfor er du frivillig hos Aldrig Alene?

Jeg er netop blevet færdig med min uddannelse for et par måneder siden, og jeg er derfor jobsøgende. Jobs indenfor kommunikation og mennesker har højeste interesse for mig. 

I min fritid er jeg rigtig glad for at gå ture, svømme, hækle, og skrive og læse fiktion. Jeg har været fan af Kpop de sidste 8 år, så det fylder også lidt. Jeg taler engelsk flydende og bruger det meget i min hverdag, så hvis der skulle sidde nogen derude som kunne tænke sig at chatten foregik på engelsk, så er det bare at sige til :)

Jeg har en del erfaring med mange forskellige ting der alle kan lede til ensomhed, for eksempel skilsmisse, overvægt, depression, og problemer i familien. Jeg har selv fået hjælp af frivillige når jeg har haft behov for det, og derfor er det vigtigt for mig også at tilbyde den hjælp til andre når jeg kan. Jeg er parat til at lytte, jeg dømmer ikke, og jeg håber at jeg kan gøre en forskel ved at være et åbent øre for en som har brug for det.

Fortæl lidt om dig selv