Mette

Chat med

Mette

Hej, mit navn det er Mette og jeg er 29år gammel. Jeg har to børn og så har vi også en kat ;) og så både studerer og arbejder jeg lidt forskellige steder.

Hvorfor er du frivillig hos Aldrig Alene?

Jeg kender rigtig godt til, hvor svært det kan være og værre barn eller ung og at man kan have så mange tunge tanker, som bare flyver derud af og helt uden, at tankerne har en ende nogen gange. Og så ved jeg nemlig også godt, at det ikke er alle, som har en forældre de kan gå til, hvis livet bliver lidt for svært, jeg ved også at andre kan have brug for en støtte og en at kunne dele sine tanker med, for at turde tage fat i sine forældre eller en anden voksen, som man måske kunne have lyst til at tale med og måske åbne sig over for, i små step selvfølgelig, så de ting som er svære og man går og tumler med, kan blive forandret til noget som er godt, for det ved jeg nemlig kan lade sig gøre, hvis man har mod på at dele dem.

Jeg ser fordelen i, at du helt anonymt kan få lov til, at dele dine tanker med mig. Derfor vil jeg også så utrolig gerne være den erfarne voksne hos ’Aldrig Alene’, som du bare skal være så velkommen til og skrive til. Jeg vil nemlig rigtig gerne lytte, fordi jeg også kender til vigtigheden og betydningen i, at få muligheden for at dele de tanker, som er tunge, sammen med et andet menneske. Og så tror jeg på, at relationer er vigtige og lige i dette her chatforum, har vi en mulighed for, at opbygge en relation, hvis du har lyst til det. For jeg tror også, at man nogen gange kan få et helt nyt syn på sine tanker og ikke føle sig ligeså alene i dem, når man bliver lytte til og tankerne bliver delt et tillidsfuldt sted, selvom det nogen gange kan være svært at tro på er rigtigt. Uanset, så vil jeg så gerne lytte på lige det, som du har på hjertet. 

 

I min fritid, der elsker jeg at tage på ture, udflugter og til koncerter med både mine børn og mine venner. Jeg kan også rigtig godt lide at løbe og være aktiv og det gør jeg en del af. Jeg kan også lide at læse i bøger og at opleve nyt.

 

Fortæl lidt om dig selv