Signe

Chat med

Signe

Jeg hedder Signe, er 36 år og bosat i Midtsjælland med mine 2 drenge. Jeg færdiggjorde min bachelor i offentlig administration sidste år, hvor jeg havde Vejledning som valgfag. Jeg elsker at løbe, træne, strikke, hækle, spil aftner med mine børn og veninder og hygge stunder med mine søskende, mor og hendes mand. Det er her jeg lader op og passer på mig selv.

Hvorfor er du frivillig hos Aldrig Alene?

Mine forældre blev skilt da jeg var 18 år og min far begyndte at have et voldsomt alkoholforbrug derefter, han er først nu begyndt at drosle lidt ned, da jeg og mine søskende har sagt vi ikke kommer med vores børn, når han drikker. Hvilket har gjort han er begyndt at se alle fire børn og fem børnebørn.

Jeg kom for 2 år siden ud af et giftigt forhold med mine drenges far, som er psykopat og narcissist. I mit forhold med ham, blev jeg “kørt ned psykisk”. Jeg opdagede ikke, at jeg havde stress, angst og depression, for vi skulle leve et glansbillede liv og alt skulle være perfekt udad til.  Jeg opdagede først noget var helt galt da jeg pludselig stod fast frosset, når jeg skulle ud af døren, og begyndte at gå helt i panik når jeg stod ude i supermarkedet, børnehaven og dagplejen. Jeg opdagede heller ikke hvor isoleret og ensom, jeg var blevet, men det har heldigvis også ændret sig.

Jeg ved hvordan det er at være et sted med alkohol, stoffer og psykisk vold. Jeg var overvægtig i folkeskolen, så mobning, ensomhed og generthed har jeg også kæmpet med – og vundet over. Derfor har jeg meldt mig som frivillig Erfaren Voksen, måske kan mine erfaringer også hjælpe dig. Så skriv til mig.

Fortæl lidt om dig selv